Tudatos Világjáró

Ismerjük a legjobb helyeket, tudjuk a legjobb árakat!

Black Friday: lemaradtál? Nem!

2017. november 27. 15:17 - Világjáró Viki

Bár hivatalosan már véget ért a Black Friday, de ha lemaradtál volna róla, van egy remek hírünk! A Szállás Outleten és a Mostérdemes.hu oldalon még szerdáig elérhetők hazai szállásutalványok extra kedvezményekkel! Mutatunk néhány jó ajánlatot.

Belvárosi szállás fillérekért Egerben

Eger az örök klasszikus, fantasztikus értékekkel! Mindenki talál magának csodákat, ki a bort, ki a történelmet és kultúrát, ki a termálvizes fürdőket. A barokk belváros szívében van egy szálloda, a Park Hotel Minaret, amely talán a legjobb ár-érték arányú hotel, ha nem az exkluzív wellnesst keresitek. Barátságos környezet, nagyon kényelmes szobák, szuper konyha, a 2 személyre és 2 éjszakára szóló félpanziós csomag most csak 20.691 Ft!

Idill és romantika a lombok között

Találtunk egy igazi kincset! Ha romantikára, különleges élményre vágytok, irány Noszvaj, vagyis az egri borvidék környéke, és a Treehouses lombház apartmanok! A lombházak a Síkfőkúti tó partján, erdei környezetben helyezkednek el. Itt tényleg madárcsicsergésre ébredhettek, a levegő kristálytiszta, s mivel felnőttbarát a szálláshely, biztosan nem töri majd meg a csendet gyerekzsivaj. A teraszokon pezsgőmedence, a hálóban extra nagy franciaágy, s bár a csomag önellátással értendő, 3 perc sétára van remek vacsorázási lehetőség. A 2 személyre, 2 éjszakára szóló csomag ellátás nélkül most 69.990 Ft, de hangsúlyozzuk, hogy ez egy nagyon ritka ajánlat, csapjatok le rá, amíg lehet!

Hajdúszoboszló négycsillagos kényelemben

A Hunguest neve önmagában garancia a minőségre és nagyon ritkán kuponoznak. Hajdúszoboszlót senkinek sem kell bemutatni, messze földön híres a gyógyvízéről, de az AquaPalace-ban rengeteg élményelem is várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Ha nem akartok átmenni a városi fürdőkomplexumba, akkor a Hunguest Hotel Béke**** saját gyógyfürdőjében is megmártózhattok, a modern szobákban pedig minden adott a zavartalan pihenéshez. A wellness részlegen a medencék mellett aroma-, infra- és gőzkabin, finn szauna, (fürdőruhás és fürdőruha nélküli változatban is), valamint fitneszterem is vár Titeket. A 2 személyre és 2 éjszakára szóló félpanziós csomag most 43.600 Ft-ért vihető.

Érdemes még ezen a két oldalon böngészni, szerda éjfélig találtok még rajta extra kedvezményes árakat, érdemes lehet akár a tavaszi vakációt is most bebiztosítani!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosvilagjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr2413396345
süti beállítások módosítása