Tudatos Világjáró

Ismerjük a legjobb helyeket, tudjuk a legjobb árakat!

A 3 legkedveltebb gyerekbarát szálloda

2017. április 27. 11:39 - Világjáró Zsolti

Bár jól ismerjük őket, a blog indítása óta még nem foglalkoztunk hazai szállodákkal, ezt a hiányosságot pótoljuk most. Közeleg a gyereknap, mutatunk három olyan hotelt, ahová bátran mehettek gyerekkel. Fontos részlet, hogy a bemutatott szállodákhoz  kuponos elérést adunk, így most a teljes árnál lényegesen olcsóbbak!

Luxus a Bükkben

Az egyik legjobb hazai ajánlat a noszvaji Oxigén Hotel****superior Family & Spa. (Bár most a gyerekekre fókuszálunk érdemes megjegyezni, hogy ez a szálloda felnőtteknek is luxus kikapcsolódást és wellnesst nyújt.)

Itt tényleg minden a gyerekekről szól, a kialakítástól kezdve az egészen apró dolgokig mindenen érezhető, hogy a kicsik szórakozását és pihenését tartották szem előtt. Minden baba és gyerek szeret pancsolni, ezért egy hatalmas családi wellnessbirodalom várja őket rengeteg játékkal és vízi élményelemmel; saját tapasztalatunk, hogy nem lesz egyszerű kiimádkozni a gyerkőcöket a medencéből!

A kicsivel nagyobb gyerekeket izgalmasan összeállított erdei kalandpark várja, ahol próbára tehetik ügyességüket és bátorságukat egyaránt, mindezt kristálytiszta levegőn és odafigyelő, barátságos személyzet felügyelete mellett. Az ősparkos kertben egyébként lépten-nyomon játékokba botlik az ember, de van itt KRESZ-park a gyerekeknek ingyenesen használható biciklikkel, drótkötélpálya, a babáknak mászópálya és különféle sportpályák is: lehet focizni, kosarazni, teniszezni, stb., stb.

Külön kiemelnénk, hogy hazai viszonylatban ritka, de itt a gyerekekkel életkoruknak megfelelően szakképzett animátorok foglalkoznak, a legapróbbak számára babamasszázs és babaúszás is elérhető. Érdemes elolvasni miket biztosít a szálloda a gyerekkel érkezőknek.
Ebben a hotelben 10 éves korig a szállás/ellátás gyerekeknek ingyenes.

oxigen_wellness_gyerekekkel.jpg

Tündéri pihenés

A Tündérkert Hotel szintén Noszvajon található és most elérhető kuponos ajánlatban. A nemrégiben felújított De la Motte Kastély mellett helyezkedik el, ősparkos környezetben. Vezetett túra során a kastély is bejárható, ahol a kicsik valódi hercegnek és hercegnőnek érezhetik magukat, akár egy tündérmesében! Az étkezésnél is figyeltek a gyerekekre, olyan kedvenceket találunk az étlapon, mint a megunhatatlan tejbegríz (finom noszvaji lekvárral!).

A Tündérkert Hotelnek van saját fürdőháza, de emellett különleges programok is várják a lurkókat. Kincskereső program, játszóház, barkácsolás, csocsó, bringák, rollerek, míg a babák kényelméről a speciálisan felszerelt szobák gondoskodnak. A Babasaroknak elnevezett konyhában pedig az anyukák láthatják el gyermeküket.
Kuponnal most 2 éj 2 főnek + 2 kisgyerek félpanzióval csak 29.900 Ft, ami nagyon kedvező ár.

tunderkert_kastely.jpg

Fotó: De la Motte Kastély

MóKaland Kehidán

A harmadik legjobb ezen a héten a Kehida Family Resort lett nálunk. Itt is jót "wellness-elhetünk" családostul!
A szálloda tökéletesen felkészült a gyermekek fogadására. Rengeteg vízi és szárazföldi játék, valamint a pazar MóKaland Játszóház színesíti az ott eltöltött időt. Pancsolás, játék, kreatív foglalkozások, valamint a játszóházi foglalkozások idejére térítésmentes felügyelet van, hogy a szülők is eltölthessenek némi időt egymás társaságában.
Kuponnal most ez is 29.900Ft 2 éjszakára 2 felnőttnek és 3 év alatti gyereknek ingyenes!

kehidafamily_gyerekek.jpg

Bónusz: felnőttbarát wellness a Dunánál

Említsük meg, bizony, ilyen is van már (talán egy későbbi posztban mutatunk Nektek további felnőtt hoteleket is). Lényege, hogy a szálloda nem fogad 12 év alatti gyermekeket. Ennek is megvan a maga előnye, ugye.
Például a ráckevei Duna Relax & Event Hotelben**** biztosan nem fogtok életnagyságú, táncoló kabalafigurákba botlani és gyerekzsivajra sem kell számítanotok, ellenben ókori római hangulatú wellness és az exkluzív kikapcsolódás garantált! Érdemes ránézni a kuponos ajánlatra, amíg elérhető!

dunarelax_felnott.jpg 

A Tudatos Világjáró blogon segítünk Neked, hogy a legtöbbet hozd ki a rendelkezésedre álló keretből, valamint idődből, hogy a vakáció eseménydús, színvonalas és zökkenőmentes legyen! További tippekért és ötletekért látogass vissza gyakran!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosvilagjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr7612457627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Old Shatterhand is Dead 2017.04.27. 17:16:50

Lehetne tobb gyermekmentes wellness hotel is. A rackevein kivul van meg magyarorszagon?

megamedve 2017.04.27. 20:30:04

Ez a Kehida elhibázott dolog, nem ajánlom senkinek, aki egy napnál tovább maradna.
Jó viszont az Aquaticum Debrecenben, a hozzá tartozó élményfürdővel.

nick papagiorgo 2017.04.29. 17:24:33

@Old Shatterhand is Dead:
nemtom, a ráckevei is egy darab sz*r, ha engem kérdezel.

Az uszodájuk vize hideg (sok máshoz hasonlóan sajnálják a pénzt a felfűtésre) ezért mindenki a jacuzziban nyomorog.
Vacsorához rendeltem egy pohár bort a "ház borából", nem volt rossz, de drágább volt mintha a szobai házibárból ittam volna. Valami négyezer+ forintot fizettem 2 pohár borért (nem Gere Kopár, vagy ezek- a "ház bora". Nem volt rossz, de annyira jó se).

Illetve vasárnap reggel 7-kor arra ébredtünk, hogy elkezdték felújítani/átfesteni a pecót. Megértem hogy nehéz jó mestert találni, de tök jó vasárnap reggel arra kelni, hogy Józsi, add már ide a vízmértéket, csörömpölés, kalapálás meg ezek. Nem tudom, miért nem lehet ezzel 10-ig várni, amíg a vendégek eltakarodnak.
süti beállítások módosítása