Tudatos Világjáró

Ismerjük a legjobb helyeket, tudjuk a legjobb árakat!

Hazai luxus wellness Black Friday áron!?

2017. november 24. 14:07 - Világjáró Viki

Ránk virradt a hivatalos Black Friday, a múlt heti bemelegítés után újra átnéztük a piacot, s megkerestük Nektek a legjobb ajánlatokat. Remek szállodákat találtunk, amelyeket egytől-egyig jó szívvel tudunk ajánlani. Íme!

Még olcsóbb lett az MJUS!

Múlt heti posztunkban nagyon dicsértük a körmendi élményhotelt (érdemes elolvasni ha lemaradtál róla), az Mjus World Resort & Thermal Park**** superiort, amely most erre az egy napra még olcsóbb lett!  
A 2 fő / 2 éjszakás, félpanziós csomag ma 39.900 Ft, ami tényleg rendkívüli, egyedüli ár a piacon! Vigyétek, mert tuti, hogy hamar elfogy! (Eredeti ára 79ezer Ft)

Luxus gyermekbirodalom a Bükkben

Az egyik legjobb hazai ajánlat a Black Friday alatt a noszvaji Oxigén Hotel****superior Family & Spa. Luxus a felnőtteknek, felhőtlen móka a gyerekeknek! Egy hatalmas családi wellnessbirodalom vár Titeket rengeteg játékkal és vízi élményelemmel; saját tapasztalatunk, hogy nem lesz egyszerű kiimádkozni a gyerkőcöket a medencéből!

A kicsivel nagyobb gyerekeket izgalmasan összeállított erdei kalandpark várja, ahol próbára tehetik ügyességüket és bátorságukat egyaránt, mindezt kristálytiszta levegőn és odafigyelő, barátságos személyzet felügyelete mellett. Az ősparkos kertben egyébként lépten-nyomon játékokba botlik az ember, de van itt KRESZ-park a gyerekeknek ingyenesen használható biciklikkel, drótkötélpálya, a babáknak mászópálya és különféle sportpályák is: lehet focizni, kosarazni, teniszezni, stb.

Külön kiemelnénk, hogy hazai viszonylatban ritka, de itt a gyerekekkel életkoruknak megfelelően szakképzett animátorok foglalkoznak, a legapróbbak számára babamasszázs és babaúszás is elérhető. A 2 főre és egy 10 év alatti gyermekre, 2 éjszakára szóló félpanziós csomag a Black Friday alatt 67.410 Ft!

Vakáció a tavaszi Balatonon

A SunGarden Wellness- és Konferencia Hotel**** Siófok egyik legkedveltebb szállodája, ahol szintén szívesen látják a gyerekeket! A Balaton ilyenkor is izgalmas, rengeteg program várja a kicsiket és a nagyobbakat is. A hotelben szuper a wellness, élménymedencék, pezsgőmedencék, szaunavilág, sőt, jégkút is várja a vendégeket. Siófok tavasszal még nem zsúfolt, de a part csodás, érdemes egy-két kirándulást is szervezni a környéken. A csomag ide is 2 felnőttre és egy 10 év alatti gyerkőcre érvényes, 2 éjszakára, félpanzióval most 30.900 Ft!

Vár az AquaPalota Gyulán

Gyula városa főként a várról és a Várfürdőről ismert, utóbbit néhány évvel ezelőtt élményfürdős részleggel, az AquaPalotával bővítették. Szerintünk az AquaPalota az ország egyik legizgalmasabb élményfürdője, amit nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is élveznek. Szuper csúszdák, élménymedencék, különleges látványvilág, egyszóval felhőtlen szórakozás a család minden tagjának. E remek élményfürdőbe és a Várfürdő klasszikus részlegébe is ad belépőt Black Friday csomagjának keretében a Hunguest Hotel Erkel***/****, amelyben most a négycsillagos Düres szárnyában vár Titeket. S ami a legjobb, a Várfürdőhöz ki sem kell mennetek az utcára, mert a hotelből közvetlen az átjárás!

A Hunguest Hotel Erkel***/**** stílusos szobákkal, remek gasztronómiai élményekkel csábítja a pihenni vágyókat, ha kipróbálnátok az AquaPalotát és a Várfürdőt, mindenképpen ezt a szállodát javasoljuk. A 2 személyre, 2 éjszakára szóló csomag félpanzióval, Várfürdő és AquaPalota belépővel a Black Friday alatt csak 52.000 Ft!

Rusztikus időutazás Villányban

Csak röviden említenénk meg egy új szállodát, a villányi Vitis Hotelt. Ha Toszkána nem fér bele, menjetek el Villányba, ahol hasonlóan lenyűgöző táj vár, nem beszélve a mennyei borokról és finom ételekről. A Vitis Hotel is segít megidézni a hangulatos rusztikus berendezésével, teraszával, bútoraival. A 2 személyre, 2 éjszakára szóló félpanziós csomag villánykövesdi bortúrával most 36.810 Ft!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosvilagjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr3713354387
süti beállítások módosítása