Tudatos Világjáró

Ismerjük a legjobb helyeket, tudjuk a legjobb árakat!

SOS élményajándék karácsonyra

2017. december 18. 12:40 - Világjáró Viki

Nyakunkon a karácsony, Te pedig még mindig ajándékokon töröd a fejed? Adj élményt!
Szerintünk az utazás a legjobb ajándék, különösen, ha a megajándékozott döntheti el, merre induljon! Ha most rendelsz termékeket karácsonyra, nagy a valószínűsége, hogy már meg sem érkezik, hiszen a posta ilyenkor nagyon le van terhelve. Ezért körülnéztünk a hazai szállásközvetítő oldalakon, mi a helyzet az ajándékutalványok terén!

A legjobb lehetőséget a Szállás Outlet ajándékutalványa nyújtja! Megvásárolhatjuk tíz-, húsz-, harminc-, negyven- és ötvenezer forintos „címletben”, ami még mindig sokkal jobban mutat, mintha pénzt adnánk. De a legjobb, hogy a Szállás Outlet most karácsonyig 10% kedvezményt ad ajándékutalványaira, így például egy 50.000 Ft értékű utalványért csak 45.000 Ft-ot kell fizetnünk!

Ez az extra 10% és a kuponkedvezmény együtt tényleg visszautasíthatatlan ajánlat, amit bármikor, bármely ajánlatra fel lehet használni. Így akár a saját nyaralásodra is tudsz most csinálni 10% extra kedvezményt!

 

Javasolnánk is egy-két szállodát a kínálatukból, hogy ajánlhasd őket a megajándékozottnak, megkönnyítve a döntését!

Mesebeli wellness

Ha nagyobb értékű ajándékutalványt vásároltál, javasolhatod a kastélyszállodákat, ahol főúri kényelem és kiszolgálás várja a megajándékozottat! Talán az egyik legjobb ár-érték arányú kastély a nyíradonyi Borostyán Med-Hotel****, ahová természetesen nem csak gyógyulni érdemes menni. Óriási területű és pazar színvonalú wellness részlegen élvezhetitek az exkluzív kényelmet, tényleg úgy pihenhettek itt, akár a királyok!

borostyanblog.jpg

Varázslatos környezetben, a Szigetközben találjuk a négycsillagos Diamant Hotelt, amely 1000 négyzetméternyi wellness részleggel várja vendégeit. Az ajánlat Standard Premium szobába szól, s egész tavasszal felhasználható. Itt a gyerkőcöket is sok szeretettel és rengeteg szórakoztató élményelemmel, játékkal várják, családosoknak is kiváló választás!

diamantblog.jpg

A kunbaracsi Vörös Kastély kisebb méretekkel, de hasonló színvonalú vendéglátással biztosítja számotokra a zavartalan pihenést és tökéletes feltöltődést!

Végül, de nem utolsó sorban Eger egyik legjobb wellness szállodáját ajánlanánk figyelmetekbe, a négycsillagos Hotel Eger & Parkot! Ha ezt választjátok, Eger minden előnyét és báját élvezhetitek, kezdve a finom borokkal és gasztronómiával, a történelmi város nevezetességein át egészen a környék termálvízkészletéig. A Hotel Eger & Park a legmodernebb wellness hotelek színvonalát idézi, miközben megmaradt emberközelinek a barátságos személyzetnek és odafigyelésnek köszönhetően.

egerparkblog.jpg

Városnézés

Egy örök klasszikus, Esztergom, ahová a barátságos és rendkívül jó helyen lévő Bazilika alatt Panziót ajánljuk. Esztergomból az egész Dunakanyar bejárható, érdemes ezért legalább 4 éjszakával, vagyis 2 utalvánnyal számolni!

esztergomblog.jpg

Ha az ajándékutalvány címzettje nem az a wellnessben csücsülő fajta, javasoljuk Pécs városát is, amely rengeteg izgalmas látnivalóval és kulturális élménnyel vár, a főtere nagyon hangulatos, a négycsillagos Arkadia Hotelben pedig kipihenhető a sok séta!

pecsblog.jpg

Jó szívvel ajánljuk a kínálatból a szintén négycsillagos Mozart Hotelt Szeged történelmi belvárosában. Szeged minden nevezetességéhez nem is elég a szokásos 2 éjszakás csomag, ráadásul ott a Tisza is, vagyis a városnézés mellett kirándulásokat, vízi programokat is érdemes szervezni.

mozartblog.jpg

Budapestieknek

A fővárosiaknak ajánljuk a következő szállodákat, amelyek kiváló szolgáltatásokkal várják vendégeiket Budapest közelében. Ha már a Dunakanyar szóba került, a hangulatos Vár Hotel Kastélyszállót muszáj megemlítenünk, amely Visegrádon található! Tökéletes, ha szeretnétek megpihenni a kirándulások után, a konyhájában pedig nagyon finom falatok készülnek!

varhotelblog.jpg

A Duna környékén pazar wellness hoteleket is találhattok, mint az esztergomi Bellevue**** vagy a ráckevei Duna Relax****, utóbbiról már ejtettünk szót itt a blogon; arról nevezetes, hogy nem fogad kisgyermekeket, így azoknak ajánljuk, akik nyugodtan szeretik élvezni a wellness nyújtotta kikapcsolódást.

Ne feledjétek, ajándékutalvánnyal ezek az egyébként is akciós árak most további kb. 10%-kal csökkenthetők, ezért most duplán megéri élményt ajándékozni karácsonyra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosvilagjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr3613509239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása